هفته پژوهش و فناوری گرامی باد. کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان هنر، هفته پژوهش و فناوری را به پژوهشگران، پویندگان مسیر دانایی و آگاهی، تبریک میگوید.
کتابخانه تخصصی مطالعات هنر و زیباشناسی کتابخانه کوچکی که تبدیل به یکی از بزرگترین کتابخانههای تخصصی هنر و علوم انسانی در کشور شد و امروزه، روزنهای گشوده به جهان کاوشهای هنر و علومانسانی و گسترهای برای مطالعات تخصصی هنر و زیباشناسی را پیش روی کاربران و پژوهشگران هنر نهاده است.
روایت چند صحنه از روزهای پایانی زندگی حضرت صدّیقه کبری (علیهاالسلام) هیچ کس در راه رفتن، رفتار و کردار، قامت، چهره و سبک زندگی شبیهتر از فاطمه (س) به پیامبر خاتم (ص) نبود. مروری بر چند روایت کوتاه از روزهای پایانی زندگی حضرت صدیقه طاهره، مقام و جایگاه او را در نزد امام معصوم نشان میدهد.
معرفی همایش ملی «سیاستگذاری هنر در ایران» نخستین همایش ملی «سیاستگذاری هنر در ایران» بههمت پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار میشود.
با مساله کتابنخوانی ایرانیان چگونه مواجه شویم؟ در این نشست، دکتر محمود مهرمحمدی، پژوهشگر حوزه آموزش و یادگیری، به مفهوم کتابنخواندن نسل جدید و تأثیر مدرسه و نظام آموزشی در این موضوع پرداخت و پیشنهادهایی برای بهبود آن مطرح کرد.
بازنشر مقاله: «تاریخ هنر» به مثابه «تاریخ سیاسی» نقدی بر رویکرد سیاست ـ محور در تاریخ نگاری هنر اسلامی لیلا طباطبایی یزدی، مهناز شایسته فر و سارا شریعتی در این مقاله به بررسی رویکرد سیاست ـ محور به عنوان یکی از الگوهای مسلط در تاریخنگاری هنر اسلامی پرداخته و به واکاوی منظر روایی سیاسی برای روایت تاریخ و سرگذشت هنرها در جوامع اسلامی میپردازند.
هماندیشی «بر آستان کتاب» در کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان هنر همزمان با سی و دومین دوره هفته، پژوهشگران هنر و علوم انسانی در نشست گفتگو و هماندیشی «در آستان کتاب» با موضوع خواندن، چگونه خواندن و بهینه خواندن، به گفتگو پرداختند.
۲۳ تا ۲۹ آذر ماه هفته پژوهش و فناوری گرامی باد. کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان هنر، هفته پژوهش و فناوری را به پژوهشگران، پویندگان مسیر دانایی و آگاهی، تبریک میگوید.
کتابخانه و مرکز اسناد فرهنگستان هنر کتابخانه تخصصی مطالعات هنر و زیباشناسی کتابخانه کوچکی که تبدیل به یکی از بزرگترین کتابخانههای تخصصی هنر و علوم انسانی در کشور شد و امروزه، روزنهای گشوده به جهان کاوشهای هنر و علومانسانی و گسترهای برای مطالعات تخصصی هنر و زیباشناسی را پیش روی کاربران و پژوهشگران هنر نهاده است.
به مناسبت سالروز شهادت صدیقه طاهره، حضرت فاطمـه زهـرا (س) روایت چند صحنه از روزهای پایانی زندگی حضرت صدّیقه کبری (علیهاالسلام) هیچ کس در راه رفتن، رفتار و کردار، قامت، چهره و سبک زندگی شبیهتر از فاطمه (س) به پیامبر خاتم (ص) نبود. مروری بر چند روایت کوتاه از روزهای پایانی زندگی حضرت صدیقه طاهره، مقام و جایگاه او را در نزد امام معصوم نشان میدهد.
فراخوان همایشهای مهم هنری معرفی همایش ملی «سیاستگذاری هنر در ایران» نخستین همایش ملی «سیاستگذاری هنر در ایران» بههمت پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار میشود.
سخنرانی دکتر مهرمحمدی در نشست گفتگو و هماندیشی «بر آستان کتاب» کتابخانه و مرکز اسناد با مساله کتابنخوانی ایرانیان چگونه مواجه شویم؟ در این نشست، دکتر محمود مهرمحمدی، پژوهشگر حوزه آموزش و یادگیری، به مفهوم کتابنخواندن نسل جدید و تأثیر مدرسه و نظام آموزشی در این موضوع پرداخت و پیشنهادهایی برای بهبود آن مطرح کرد.